ONO KAD TE HVALI MVP: Jokić DAJE SAVETE iz LIČNOG iskustva! "Moraš da se UGOJIŠ da bi dominirao"!

Autor:

Sport

30.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo lepe reči za buduću NBA zvezdu.

ONO KAD TE HVALI MVP: Jokić DAJE SAVETE iz LIČNOG iskustva! "Moraš da se UGOJIŠ da bi dominirao"!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić dominira od starta nove NBA sezone. Pokazao je Džoker da ima košarku u "malom prstu", a čini se da nestvarne brojke postiže kao od šale.

Najnovija žrtva njega i Nagetsa bila je Oklahoma koja je savladana rezultatom 128:95, a posebno je zanimljiv bio Nikolin duel sa budućom NBA zvezdom Četom Holmgrenom.

Naime, mladi košarkaš je prethodnu sezonu u kojoj je trebao da debituje u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu propustio zbog povrede, a sada je ima nezahvalan zadatak da proba da sačuva MVP-a.

 

 

Holmgren je visok čak 217 cm, ima odličan osećaj za blokadu, kreće se kao bek, a najveća manja mu je nedostatak kilograma.

Upravo na ovo mu je i Jokić skrenuo pažnju nakon susreta.

- On je veoma talentovan momak, ali ovo mu je prva godina u NBA. I dalje uči sve... Mislim da mora malo da se ugoiji, iskreno. Ali da, mislim da je njegov talenat unikatan - rekao je Jokić.

Jokić je na početku karijere kuburio s kilogramima, ali obrnuto-imao je višak. Tek kada je liniju doveo do savršenstva, počeo je da dominira u NBA.ž

Možda Nidža ima savet za Holmgrena kako da se ugoji, sve što je on izbacio iz ishrane, Čet treba da počne da koristi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading