U SRBIJI ĆUTI, ALI U AMERICI MORA DA PRIČA: Nikola Jokić ODBRUSIO hejterima!

Autor:

Sport

21.10.2023

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantna izjava srpskog košarkaša.

U SRBIJI ĆUTI, ALI U AMERICI MORA DA PRIČA: Nikola Jokić ODBRUSIO hejterima!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić je najbolji košarkaš na planeti trenutno. Momak iz Sombora osvojio je NBA prsten i priznanje MVP-a finalne serije, a onda je razočarao ljubitelje košarke u Srbiji odjavivši reprezentaciju i nastup na Mundobasketu.

Ono što je postalo praksa je da Nikola ne govori za medije u Srbiji, ali je situacija nešto drugačija kada ode "preko bare".

U Americi Nikola itekako ima šta da kaže, a i da pošalje poruku "hejterima".

- Ne slušam ljude koji nikada nisu šutnuli loptu ili imali manje od pet poena u proseku u životu. Nikada nisu dodirnuli parket, nikada nisu osetili publiku, nikada nisu imali pritisak - rekao je Jokić u sklopu videa koji je rekapitulacija prethodne sezone, a ovo je bio i odgovor na kritičare koji su smatrali da ne zaslužuje MVP priznanje, prvenstveno Kendrika Perkinsa.

 

 

Nagetsi svoj put ka odbrani NBA prstena startuju sledeće nedelje, a na programu je poslastica i duel protiv Los Anđeles Lejkersa i Lebrona Džejmsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading