ALEKSANDRI SUBOTIĆ SE SVI PODSMEVAJU ZBOG POZE: Starleta stala pored konja, a ono što je zatim usledilo je sve dovelo do suza!

Autor:

Zabava

30.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić postala hit na društvenim mrežama!

ALEKSANDRI SUBOTIĆ SE SVI PODSMEVAJU ZBOG POZE: Starleta stala pored konja, a ono što je zatim usledilo je sve dovelo do suza!

Foto: E stock

Aleksandra Subotić

Starleta i rijaliti zvezda Aleksandra Subotić na Instagram profilu objavila je niz fotografija koje su izazvale lavinu komentara. Naime, ova starleta već je poznata po lapsusima i ispadima kako na društvenim mrežama, tako i u intervjuima, pa su tako nove fotografije na Instagramu postale pravi hit.  

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić

 

Naime, starleta je otišla na jedan salaš, gde je napravila snimke i fotografije pored konja. Međutim, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste način na koji je Aleksandra pozirala. Ona je prišla konju, a potom izbacila zadnjicu i tako se slikala. Odmah zatim je usledila i fotografija iz štale, gde se starleta slikala u senu. 

Komentari su se nizali jedan za drugima:

- "Ko koga jaše, konj nju ili ona konja?, "Kakva je ovo poza?", "Grudima prišla, d*petom ostala" -  bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading