VELIKO SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Oglasila se Ljuba, uputila ćerki dirljive reči!

Autor:

Zabava

01.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je poseban dan za bivšu rijaliti učesnicu.

VELIKO SLAVLJE U DOMU ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Oglasila se Ljuba, uputila ćerki dirljive reči!

Foto: ST/Petar Divac, E stock

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić danas ima veliki razlog za slavlje, a u pitanju je proslava njenog 27 rođendana. Aleksandra je jako aktivna na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i svaki dan kači kako provodi dan i uživa sa svojom porodicom, a danas je imala najviše objava gde je delila čestitke koje su stizale sa svih strana. 

Republika

Foto: E stock

Aleksandra Subotić

Ipak je najviše pažnje privukla je čestitka njene majke, Ljube Pantović, koja je sve raznežila slikom koju je podelila i jako emotivnim rečima koje je uputila svojoj mezimici. Naime, Ljuba je okačila sliku, kad je Aleksandra bila mala na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. 

- Srećan ti rođendanko, da mi uvek budeš lepa, zdrava i srećna i da ti se sve želje ostvare - napisala je Ljuba Pantović na svom Instagram profilu uz fotografiju koje je podelila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ljuba Pantović javno čestitali rođendan Aleksandri

Mnoge zanima da li će Aleksandra povom svog rođendana napraviti neku gala proslavu, ali i da li joj je njen izabranik već kupio neki skupoceni poklon, kao što je to činio svake godine do sad. Sigurno je da će Subotićeva podeliti svaki detalj svog rođendanskog slavlja, jer nikad nije imala problem da sa svojim fanovima i pratiocima deli trenutke svog privatnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading