ANA BEKUTA OTIŠLA U PENZIJU!

Autor: P. R.

Zabava

30.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, pevačica je prvu penziju dobila u martu ove godine.

ANA BEKUTA OTIŠLA U PENZIJU!

Foto: ATA Images

Ana Bekuta

Pevačica narodne muzike i jedna od omiljenih članica žirija "Zvezda Granda", Ana Bekuta, postala je penzionerka u 64. godini.

Naime, Bekuta je decenijama uspešno gradila karijeru koja je danas imponzantna, a sad je došlo vreme malo da predahne, doduše, samo na papiru. Kako se saznaje, pevačica je prvu penziju dobila u martu ove godine.

- Pevaću dok sam živa, o penziji ne razmišljam - rekla je Ana pre samo pet godina, a prošle potvrdila da zapravo Saša Popović i ona nikad neće biti pravi penzioneri.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Bekuta

- To mi je rekla moja astrologica, nema šanse da odem u penziju, kaže „Ti i penzija, ma nema šanse. Ti kao i Popović koji se stalno izvlači da je u penziji“, ali Popoviću i meni nema penzije, radićemo ovo dok smo živi - istakla je Bekuta za Grand.

Podsetimo, Ana je 6. septembra proslavila 64. rođendan, a tim povodom oglasila se na društvenim mrežama i zahvalila na divnim čestitkama i željama.

- Najvažnije u životu je napredovati iz dana u dan, iz godine u godinu, slaviti svoj život i svoje godine, ali ipak ostati svoj dovoljno da vas znaju oni koji su s vama krenuli u život. Hvala vam na bezbroj rođendanskih čestitki i lepih želja. Čovek je živ i zdrav samo dok ima neostvarene želje i razlog da se sutra probudi željan života - poručila je Ana,a rođendansko iznenađenje priredili su joj na snimanju "Zvezda Granda".

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading