REČ "STRUKE!" Aleksandra Subotić savetuje žene kako da OPROSTE PREVARU, ovo pitanje je sebi postavljala kad joj je Maja preotela muža!

Autor:

Zabava

24.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić osvrnula se na svoje iskustvo sa suprugom, pa posavetovala žene kako da pređu preko prevare.

REČ "STRUKE!" Aleksandra Subotić savetuje žene kako da OPROSTE PREVARU, ovo pitanje je sebi postavljala kad joj je Maja preotela muža!

Foto: Instagram.com

Poznato je da je Aleksandra Subotić prethodnih meseci ratovala sa Majom Marinković, koja joj je preotela dečka, Pecu Raspopovića. No, Peca se vratio Subotićevoj, sa kojom je kako vidimo i dalje u odnosu. 

Međutim, ono što je Peca uradio svojoj supruzi i dan-danas se pamti, pa je jedna od devojaka koja prati Subotićku postavila Aleksandri pitanje kako da oprosti svom mužu prevaru, pošto joj je on uradio isto:

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

- I meni je muž isto uradio. Imamo dvoje dece. Kako da ne poludim i kako da oprostim? - glasilo je pitanje za nju.

- Ja to ne mogu da te posavetujem, niti želim to da uradim, jer šta god da ti kažem, ne bih bila u pravu. To sama moraš da odlučiš i razmisliš da li je vredno, kao i da li možeš da zamisliš vašu zajedničku budućnost? Ono što mogu da te posavetujem jeste da se najbolje odluke donose čiste glave - glasio je Sandrin odgovor.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Subotić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading