ONE SU VLASNICE "NAJSKUPLJIH TELA" NA ESTRADI: Potrošile čitavo bogatstvo na operacije, od ove cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Autor:

Zabava

19.10.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete, pevačice i zadrugarke uložile su na hiljade evra, kako bi promenile lični opis.

ONE SU VLASNICE "NAJSKUPLJIH TELA" NA ESTRADI: Potrošile čitavo bogatstvo na operacije, od ove cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Foto: ATA Images

Teodora, Maja, Aneli, Tamara, Aleks

Rijaliti program ''Zadruga'' mnogim učesnicima je doneo dobro, posebno zadrugarkama koje su zarađene honorare ulagale u svoj izgled, te su mnoge postale neprepoznatljive u odnosu na ono kako su se predstavile javnosti.

Kao što je dobro poznato, Maja Marinković je uložila na desetine hiljada evra u svoj izgled. Kada se sabere sve što je uradila na sebi, reklo bi se da nema operacije kojoj se nije podvrgla -  od uvećanja grudi, do oblikovanja lica, korekcije nosa, podizanja obrva, popunjavanja jagodica, usana, isticanja vilice. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Isti je slučaj i sa pevačicama i starletama, među kojima je i Teodora Džehverović. Pevačica Teodora Džehverović se u javnosti pojavila prvi put 2014. godine u takmičenju ''Zvezde Granda'', a već sledeće je postala deo prve sezone rijalitija ''Zadruga.'' Iako danas važi za lepoticu, Teodora nije tako izgledala uvek, operisala je uši i ugradila silikone, što je i sama priznala, uvećala je usne, a mnogi sumnjaju i da se podvrgla operaciji nosa. Kako su mediji pisali, Teodora je u svoj izgled uložila preko 7.000 evra.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teodora Džehverović

 

Pobednica šeste sezone rijaltija ''Zadruga'' Aleksandra Nikolić je nekada imala crnu kosu, manje grudi i usne, a onda je postala je zanosna plavuša, ugradila silikone u grudi i u usne, koje je potom vadila, a reklo bi se da ih je po izlasku iz rijalitija ponovo popunjavala.

Republika

Foto: pink.rs

Aleksandra Nikolić

 

Starleta Nataša Šavija važi za jednu od najatraktivnijih žena na našoj estradi, a pažnju privukla je pojavljivanjem u rijalitiju "Parovi", gde su je odmah zapazili.

Ona se pre tri godine podvrgla nizu estetskih intervencija, imala je nekoliko zahvata, koji su je navodno koštali oko 8.000 evra.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

 

Poznato je da se starleta, Tamara Đurić, više puta podvrgla estetskim operacijama, a nedavno je ponovo išla pod nož. Ona je u Turskoj obavila operaciju zatezanja lica, "mačje oči", kao i zatezanje kapaka i oblikovanje jagodica, a mnogi su pomislili da je imala i korekciju vilice.

Podsetimo, Tamara Đurić je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina. Kako je nekada govorila, samo nos ju je koštao 10.000 evra, a sve ukupno potrošila je više od 50.000 evra!

Republika

Foto: e-stock agency

Tamara Đurić

 

Tijana Ajfon takođe je promenila "lični opis", a za medije je izjavila da je za sve intervencije potrošila više od 8.000 evra.

Republika

Foto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY

Tijana Ajfon

 

Aktuelna učesnica Elite, Aneli Ahmić, privukla je pažnju svojim učešćem, a n ije krila da je imala estetske operacije, pa je čak sedam puta operisala samo grudi, pričalo se u rijalitiju.

 

https://twitter.com/Silvana71376830/status/1710635547025137790

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading