TRUDNA ALEKSANDRA PRONAŠLA NOVO DRUŠTVO POSLE RASKIDA SA CAREM: Udarila kontru bivšem, više nije usamljena!

Autor:

Zabava

03.10.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pokazala u čijem društvu provodi trudničke dane.

TRUDNA ALEKSANDRA PRONAŠLA NOVO DRUŠTVO POSLE RASKIDA SA CAREM: Udarila kontru bivšem, više nije usamljena!

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

Javnost je šokirala vest o iznenadnom raskidu Filipa Cara i Aleksandra Nikolić, koji sada čekaju dete. Nikolićeva je sa fanovima podelila informaciju da je u drugom stanju i da čeka devojčicu, a bivši par imao je okršaj uživo na Pinku, u emisiji "Pitanja novinara".

Oni su, nakon brojnih uvreda, odlučili da spuste loptu, kako se niko ne bi sladio njihovim svađama, a Aleksandra je sada odlučila da se potpuno posveti sebi i trudnoći.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić

Nikolićeva uglavnom vreme provodi sa majkom ili sestrom, ali i najboljom prijateljicom, takođe bivšom zadrugarkom, Anom Spasojević, koja je među prvima saznala da je Aleksandra u drugom stanju.

Ona joj je najveća podrška u ovim teškim danima, nakon raskida sa Carem, a Ana je podelila sa pratiocima na Instagramu kako Aleksandra i ona provode dane. Kao što imamo priliku da vidimo, Nikolićeva se potpuno smirila i gotovo da i ne izlazi, a da li će ponovo preći Caru preko prevare - ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading