LJUBIMAC GROBARA OTKIDA NA ZVEZDAŠE: Aleksa Avramović izabrao idealan tim, svima zajednički crveno-beli dres

Autor:

Sport

03.10.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa svima je bio u timu na Mundobasketu u Manili i osvojio srebro.

LJUBIMAC GROBARA OTKIDA NA ZVEZDAŠE: Aleksa Avramović izabrao idealan tim, svima zajednički crveno-beli dres

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Aleksa Avramović

Aleksa Avramović ne može da zamisli tim bez zvezdaša! Bek Partizana biće veliki adut Željka Obradovića u novoj sezoni u koji je stigao na krilima odličnih partija na Mundobasketu.

Međutim, to što igra za crno-bele Aleksu ne sprečava da ima veliko poverenje u sadašnje i bivše igrače Crvene zvezde Meridianbet. Toliko poverenje da je svoj Fantasy tim sastavio samo od košarkaša koji su slavu stekli, ili je i dalje stiču, u crveno-belom dresu. I sa svima je bio u Manili na Svetskom prvenstvu.

Naime, Avramović je za kreatora igre svog tima izabrao Stefana Jovića, novog košarkaša Valensije koji je pravu afirmaciju stekao na Malom Kalemegdanu. Na "dvojku" je stavio Marka Gudurića, beka Fenerbahčea koji je ponikao u Zvezdi Meridianbet. Na poziciju tri košarkaš Partizana je stavio donedavnog igrača crveno-belih Ognjena Dobrića koji se preselio u Virtus, dok je na krilnog centra postavio Dejana Davidovca, povratnika na Mali Kalemegdan.

Republika

Foto: printscreen/Euroleaguefantasy.euroleaguebasketball.net

Aleksin tim

Jedino je za centra Aleksa izabrao igrača koji nikada nije nosio dres Zvezde Meridianbet, ali jeste crveno-beli dres, pa i sada ga nosi. U pitanju je Nikola Milutinov, uzdanica Olimpijakosa koji je igrao u CSKA iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading