PARTIZAN JE PORODICA: Klinci PRALI ŠOFERKE da skupe za sezonku, a onda se pojavio HEROJ AVRAMOVIĆ

Autor:

Sport

30.09.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sličan način predsednik Mijailović obradovao jednu navijačicu koja je uspešno okončala studije.

PARTIZAN JE PORODICA: Klinci PRALI ŠOFERKE da skupe za sezonku, a onda se pojavio HEROJ AVRAMOVIĆ

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Košarkaški klub Partizana nastavlja da pomera granice kada je reč o prodaji sezonskih ulaznica za tekuću sezone, pošto je prema informacijama iz klupa dosad planulo čak 16.124 njih! 

Takođe, marketing sektor i ujedno sve strukture u redovima šampiona AdmiralBet ABA lige trude se da obraduju i zadovolje svoje verne navijače. Poslednji u nizu lepih gestova crno-beli su priredili dvojici mladih navijača. Naime, dva dečaka su tokom leta na Novom Beogradu prali šoferšajbne kako bi sakupili novac za kupovinu sezonskih ulaznica za mečeve omiljenog kluba. Njihova ljubav klubu nije prošla neopaženo, a velika žrtva, upornost i privrženost Partizanu došla je i do kluba. 

Tako su crno-beli i miljenik navijača Aleksa Avramović odlučili da ih iznenade i poklone im dve sezonske karte. Njihova reakcija na susret sa herojem bila je neproceljiva, što se može videti na snimku koji je klub iz Humske objavio na zvaničnom "Iks" nalogu.

 

 

Slično je nedavno uradio i predsednik Ostoja Mijailović. On je, naime, poklonio sezonsku ulaznicu jednoj devojci koja je uspešno okončala studije. Prethodno nije uspela da je kupi na blagajnama i putem interneta zbog velike potražnje, što nije promaklo prvom čoveku kluba Ostoji Mijailović, koji je odlučio da je nagradi.

- Danas sam preuzela svoju sezonsku! Vidimo se u Areni! - podelila je navijača Partizana lepe vesti na društvenim mrežama.

 

 

Partizan svoje takmičenje u AdmiralBet ABA ligi startuje u nedelju, protivnik će im biti ekipa Mornara, a ovo će biti prilika da grobari u "Štark areni" pozdrave svoje ljubimce. Takmičenje u Evroligi startuje 05. oktobra, a crno beli će put Izraela gde će odmeriti snage sa Makabijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading