PARTIZAN ISPUNJAVA ŽELJE: Evo KAKO je Ostoja Mijailović OBRADOVAO navijačicu!

Autor:

Sport

23.09.2023

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

PARTIZAN ISPUNJAVA ŽELJE: Evo KAKO je Ostoja Mijailović OBRADOVAO navijačicu!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan prodao je 11.089 obnovljenih sezonskih karata, a onda je juče tačno u 15 časova, pustio u opticaj još 2.000 ulaznica koje su grobari mogli da kupe na blagajnama, ali i onlajn. Međutim, samo najveći srećnici i najuporniji su u tome uspeli!

Veliki broj grobara ostao je bez svoje sezonske karte, ali ima i onih koji su do iste došli na vrlo jednostavan način- pitali su predsednika kluba.

Naime jedna devojka je objavila na tviteru kako je diplomirala, a u šali je pitala predsednika KK Partizan Ostoju Mijailovića da li je zaslužila sezonsku kartu crno-belih.

Dobila je možda i neočekivan odgovor, da je karta čeka u Kući Partizana sledeće nedelje, uz čestitke na završenom akademskom obrazovanju.

 

 

Republika

Foto: printsreen

 

 

Lep gest uprave crno-belih, a sigurno je da će i ostali navijači Partizana koji su ostali bez dragocene sezonske karte pokušati na sve načine da se snađu i nabave istu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading