ALEKSA AVRAMOVIĆ SMIRUJE GROBARE: "Tek se UIGRAVAMO"! Sve ekipe su MNOGO jače!

Autor:

Sport

21.09.2023

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Partizana izneo utiske posle gubitka prvog trofeja..

ALEKSA AVRAMOVIĆ SMIRUJE GROBARE: "Tek se UIGRAVAMO"! Sve ekipe su MNOGO jače!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Košarkaši Partizana izgubili su od Studentskog centra u finalu Admiral Bet ABA Supekupa rezultatom 83:81, a svoje utiske nakon poraza izneo je plejmejker crno-belih Aleksa Avramović.

- Mi smo imali osam poena prednosti, mislili smo da smo pobedili. Onda na minut i nešto isto imamo prednost. Sve imamo u svojim rukama i onda pravimo dva-tri greške u napadu i odbrani,oni se vraćaju, Borna Kapusta pogađa fantastičan šut. Još jednom svača mu čast i čestitam im na zasluženoj pobedi - rekao je Aleksa, a zatim nastavio o budućnosti svog tima.

Republika

Foto: Admiral Bet ABA liga

Aleksa Avramović

 

- Ja sam ovaj turnir igrao praktično bez treninga sa ekipom. Radimo još, pravimo taktiku, uigravamo sve varijante. Sve su to neke stvari koje se radi u hodu i moram da kažem da nam je baš dobro došla ova utakmcia sa Derbijem. Mi imamo dosta novih igrača, sve ih uvodimo, svako od nas se pronalazi. Nemam sumnje da će to ići u boljem smeru - rekao je Avramović.

Grobari su svog plejmejkera dočekali kao idola, a stekao je simpatije i navijača protivničkih timova.

- Idol je prevelika reč, bolje da kažemo uzor, a ako sam nekim svojim primerom skrenuo pažnju kod dece, drago mi je na tome. Trudim se da se prema svima ophodim sa poštovanjem - rekao je Aleksa, a onda se osvrnuo još i na kvalitet regionalnog takmičenja.

- Admiral Bet ABA liga je evidentno jača za barem 30 posto u odnosu na prošlu sezonu, posebno Studentski centar. Vidi se napredak kod njih - završio je Aleksa Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ovo ne valja

21.09.2023 12:08

FALI NAM PRAVI PLEJ ,ISKUSAN I CENTAR