SKINUO SE DŽEHVIN BIVŠI: Zbog ovoga važi za jednog od najboljih frajera na estradi! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko Teodore Džehverović obradovao devojke, pa ih počastio novim snimkom.

SKINUO SE DŽEHVIN BIVŠI: Zbog ovoga važi za jednog od najboljih frajera na estradi! (FOTO)

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom. 

Teodora je postala popularna tokom učešća u Zadruzi 1, gde je započela vezu sa Anđelom Rankovićem, a sve su nastavili i nakon izlaska iz rijalitija. Međutim, oni su stavili tačku na romansu, a i dan-danas imaju zajedničke fanove, koji navijaju za njihovu ljubav.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović

 

Iako se Anđelo povukao u medijsku ilegalu, na Instagramu je poprilično aktivan, pa neretko objavljuje fotografije, a danas je posebno obradovao sve žene na njegovom profilu.

Naime, on je objavio fotografiju iz teretana, bez majice, pa pokazao kako sada izgleda i zašto važi za jednog od najvećih rijaliti zavodnika.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđelo Ranković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading