TEODORA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Džehva prekrila grudi KOŠARKAŠKIM LOPTAMA, po svaku cenu želi pažnju sportista!

Autor:

Zabava

23.09.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ne prestaje da pokazuje koliko je slaba na košarkaše.

TEODORA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Džehva prekrila grudi KOŠARKAŠKIM LOPTAMA, po svaku cenu želi pažnju sportista!

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom

Republika

Foto: Instagram.com/teodora, instagram.com/maticrebec

 

Kako je i sama priznala, mala Džehva slaba je na košarkaše, a to potencira kad god joj se ukaže prilika, pa je tako na scenu izašla u topu, koji je sačinjen od dve "košarkaške lopte", koje joj pokrivaju grudi.

Teodora neprestano provocira neobičnim stajlinzima, a čini se da je i ovim potvrdila vezu sa novim košarkašem, koga polako otkriva na svojim fotografijama na Instagramu.

- "Je l' ovo ona košarkaškim loptama prekrila grudi?", "Gde je telo sa Instagrama?", "Koliko je željna pažnje", "Džehva voli košarkaše" - neki su od komentara na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading