ONA JE VLASNICA LAVIĆA PRONAĐENOG NA PUTU KOD SUBOTICE? Izvesna Slavujka se hvalila egzotičnom životinjom, pa zbrisala sa društvenih mreža!

Autor:

Vesti

23.09.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala lavica, pošto ju je na putu dezorjentisanu, gladnu i uplašenu, pronašao jedan Subotičanin, smeštena je u Zoo vrt na Paliću, gde joj se već dva dana veterinari i zaposleni bore za život.

ONA JE VLASNICA LAVIĆA PRONAĐENOG NA PUTU KOD SUBOTICE? Izvesna Slavujka se hvalila egzotičnom životinjom, pa zbrisala sa društvenih mreža!

Foto: Printscreen/twitter.com

Izvesna Hristina S, označena je na društvenim mrežama kao moguća vlasnica mladunčeta lava, koje je pre dva dana slučajni prolaznik pronašao na Čantavirskom putu kod Subotice.

Naime, na društvenoj mreži X, nekada Tviteru, šeruju se slike mlade i atraktivne devojke sa lavićem u naručju, skinute navodno sa njenih profila, i korisnici tvrde da je mladunče, koje je pronađeno izgladnelo i u teškom stanju, upravo njeno.

Dodatnu sumnju probudilo je i to, što je ova devojka, poznata na mrežama i kao Slavujka, posle objavljivanja njenih slika sa lavićem, odmah pobrisala sve svoje profile na društvenim mrežama i jednostavno nestala. Upravo zbog toga nismo uspeli da stupimo s njom u kontakt i dobijemo komentar na optužbe protiv nje.

Inače, mala lavica, pošto ju je na putu dezorjentisanu, gladnu i uplašenu, pronašao jedan Subotičanin, smeštena je u Zoo vrt na Paliću, gde joj se već dva dana veterinari i zaposleni bore za život. Dobila je lepo ime Kikica, ali i veliki broj lekova koji je održavaju u životu.

Republika

Foto: Printscreen/www.instagram.com/192_rs/, tiktok

 

Naime, na osnovu analize krvi utvrđeno je da lavica Kikica ima upalu digestivnog trakta, zbog čega dobija terapiju. Problem je i atrofija mišića zadnjih nogu što ukazuje da osim što nije adekvatno hranjena, da nije imala ni uslove da se dovoljno kreće. Kada je pronađena bila je dehidrirana i izglednela a telesna temperature joj je bila niža nego što bi divlje mačke trebale da imaju.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Vesna

23.09.2023 23:11

Ovu bolesnicu treba pod hitno uhapsiti koja je izgladnjivanja zivotinju i oterati je u zatvor

Deki

24.09.2023 11:33

Ljudski odron. Drakonska kazna za ovo smece od zene.

-- брб--

08.10.2023 07:56

а одакле јој лавић? То нико не пита...

Zum

08.10.2023 11:09

@-- брб-- - Poklonio joj je političar malu lavicu.