ZAKUCALI SE U TRAMVAJ SVOJOM GREŠKOM PA PREBILI VOZAČA! Čovek ni kriv ni dužan završio u podlivima! Detalji batinanja u Vojvode Stepe! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.10.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ukazane pomoći u Urgentnom centru, vozač je otpušten na kućno lečenje i u potpunom je šoku zbog svega što je doživeo, ističu u GSP Beograd i navode da je ovo 38. napad na njihove vozače od početka godine.

ZAKUCALI SE U TRAMVAJ SVOJOM GREŠKOM PA PREBILI VOZAČA! Čovek ni kriv ni dužan završio u podlivima! Detalji batinanja u Vojvode Stepe! (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Vozač tramvaja koji je napadnut sinoć u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu zadobio je povrede lica, ogrebotine i podlive.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Posle ukazane pomoći u Urgentnom centru, on je otpušten na kućno lečenje i u potpunom je šoku zbog svega što je doživeo, ističu u GSP Beograd i navode da je ovo 38. napad na njihove vozače od početka godine.

Na video snimku koji je objavljen sinoć na Instagram stranici 192_rs, videla se Hitna pomoć koja je izašla na teren kako bi ukazala pomoć vozaču tramvaja, kao i patrola policije.

U GSP-a su pojasnili da se incident desio kada se automobil nepropisno polukružno okrenuo u toj ulici u blizini Saobraćajnog fakulteta i da je došlo do “češanja” sa tramvajem koji je saobraćao na liniji 14.

- Kada je vozač tramvaja izašao napolje da pogleda stepen oštećenja na vozilima, kako bi javio centru i pozvao policiju, verbalno su ga napala tri muškarca koji su izašli iz putničkog vozila. Jedan od njih je i fizički nasrnuo na vozača tramvaja udarajući ga u lice i glavu - kazali su oni za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading