PRIVATNI SNIMAK IVE GRGURIĆ KRUŽNI INTERNETOM: Starleta raširila noge, a između stavila OVO, šok kadrovi sa JAHTE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grugirć objavila snimak koji je srušio društvene mreže!

PRIVATNI SNIMAK IVE GRGURIĆ KRUŽNI INTERNETOM: Starleta raširila noge, a između stavila OVO, šok kadrovi sa JAHTE! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Bivša rijaliti učesnica i starleta Iva Grgurić pokrenula je svoj program, te redovno svoje pratioce obraduje novim snimcima njenom vrelog i izvajanog tela. Sada je pokazala kako ona izvodi vežbe, kojima održava svoju vitku liniju. Ona je imala i tegove kao pomoćno sredstvo kojima je dodatno naprezala mišiće da joj ojačaju, što je stavila između nogu. 

 

Snimak je nastao na jednoj jahti, a Grgurićeva je pokazala set vežbi kojima oblikuje svoje telo. Komentari su se nizali jedan za drugim, i dok su muškarci ostalih bez daha, pripadnice lepšeg pola oduševljene su starletinim izgledom. 

- "Iva izgleda kao bomba", "Ovo je ludilo kako devojka izgleda", "Zategnuta kao praćka" - bili su samo neki od komentara. 

 

 

Moja velika želja bila je da pomažem ljudima u staračkim domovima. Nekako sam uvek imala veliku empatiju prema ljudima koji su stari i kojima ju u poznim godinama potrebna pomoć mlađih. Moji nisu bili za to, govorili su da tu priču treba da pustim i da još nisam sigurna u to čime bih htela da se bavim - počela je priču Iva u emisiji ,,Ispovesti" a Republiku, pa je objasnila da je uvek zarađivala i da nikad nije bila tip devojke koja čeka da joj sve padne s neba:

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić Instagram

 

- Imala sam još kao tinejdžerka radne navike. Nisam mogla da sedim kod kuće i uzimam novac od mojih, već sam gledala kako da zaradim svoj dinar. Sve što sam dobijala od dnevnica raznih poslova trošila sam na šminku, izlaske i ono što mi je potrebno. Bila sam buntovna, pa sam se u tom periodu svađala s roditeljima zbog svoje lude glave. Htela sam da odem da živim u drugom gradu. Oni nisu bili za to, pa smo se svađali, ali se to sve kasnije rešilo. Žao mi je što se u medije plasirala priča u kojoj se razglasilo su me se moji odrekli. To nije bilo tačno. To sam pričala i u rijalitiju.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading