IZGUBIO NAM SE DEKA RADE! AKO GA VIDITE POZOVITE OVAJ BROJ! Otišao da prošeta po Miljakovačkoj šumi - tad mu se GUBI SVAKI TRAG! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.10.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na brojeve 064 6501067 i 011 2563 877.

IZGUBIO NAM SE DEKA RADE! AKO GA VIDITE POZOVITE OVAJ BROJ! Otišao da prošeta po Miljakovačkoj šumi - tad mu se GUBI SVAKI TRAG! (FOTO)

Foto: shutterstock

Ilustracija

Deka Rade Klipa, star 89 godina, nestao je 17. oktobra, a porodica i prijatelji su i dalje u potrazi za njim. Klipa je nestao nakon što je tog dana oko 14 sati krenuo na šetnju u okolini Miljakovačke šume, ali se nikada nije vratio kući.

Prema informacijama porodice, poslednji put je viđen u rejonu ulica Vukasovićeva, Miljakovačka, Plitvička i Baštovanska.

Klipa je nosio sat sa detektovanjem lokacije, a poslednji signal detektovan je u Baštovanskoj ulici 68a. U trenutku nestanka, bio je obučen u sivi kačket i bež jaknu, i opisan je kao visok i mršav.

Porodica, prijatelji i zajednica učinili su sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli deku Radeta, ali do danas nema tragova o njemu. Molba za pomoć je upućena svima koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom mestu boravka ili kretanju da se jave na brojeve telefona 064 6501067 i 011 2563 877.

Radetovu fotografiju možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading