IZMILELO NA HILJADE AUTOMOBILA RANOM ZOROM! Jutarnji špic paralisao OVE delove grada - spremite se na OGROMNE GUŽVE! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.10.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je jutros gužva na nekoliko lokacija, ali nema većih zastoja.

IZMILELO NA HILJADE AUTOMOBILA RANOM ZOROM! Jutarnji špic paralisao OVE delove grada - spremite se na OGROMNE GUŽVE! (FOTO)

Foto: Tanjug/D. GOLL

Jutros su se na nekoliko ključnih saobraćajnih tačaka u Beogradu formirale saobraćajne gužve, što je izazvalo izazove za vozače na putu ka radnim mestima i drugim odredištima. Ovi problemi u saobraćaju su naročito primetni na auto-putu na ulazu u prestonicu, kao i na mostu Gazela.

Na auto-putu, velika kolona vozila se stvorila na ulazu u Beograd, usporavajući protok saobraćaja. Slična situacija je zabeležena i na mostu Gazela, gde vozači moraju strpljivo čekati da se gužva razbije i saobraćaj normalizuje.

Foto: Naxi kamere

 

Na Pančevačkom mostu, mada je prisutna gužva, vozila se usporeno, ali nesmetano kreću, što je pozitivna vest za vozače koji koriste ovu putanju. Brankov most i centar grada su delimično prohodni, a slična situacija je i na saobraćajnicama na Novom Beogradu.

Nažalost, i na Autokomandi je primetan veći broj vozila, iako se saobraćaj kreće. Vozači se pozivaju na oprez i strpljenje dok se situacija ne normalizuje.

Foto: Naxi kamere

 

Uzimajući u obzir ove saobraćajne izazove, vozači su se pozvani da budu pažljivi, poštuju saobraćajna pravila i propise, i ako je moguće, razmotre alternative za putovanje, kao što su javni prevoz ili zajednički prevoz, kako bi se smanjile gužve i olakšalo kretanje kroz grad.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading