NE POPUŠTA! MIHOLJSKO LETO SE "KANDŽAMA ZAKAČILO" ZA OKTOBAR! Danas je pravi dan za uživanje - ali jesen se uskoro SMIRUJE, na red dolazi OVO!

Autor:

Vesti

30.10.2023

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenska prognoza za 30. oktobar puna iznenađenja.

NE POPUŠTA! MIHOLJSKO LETO SE "KANDŽAMA ZAKAČILO" ZA OKTOBAR! Danas je pravi dan za uživanje - ali jesen se uskoro SMIRUJE, na red dolazi OVO!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Prema najnovijoj prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), danas će sunce dominirati nebom širom Srbije, obećavajući još jedan topao dan na ovim prostorima. Vreme će biti pretežno sunčano i prijatno, pružajući stanovnicima priliku za uživanje u poslednjim toplim danima ovog oktobra.

U celoj zemlji, vetar će uglavnom biti slab, osim u košavskom području, gde se očekuje umeren do jak jugoistočni vetar. Temperature će varirati tokom dana, s najnižom temperaturom između 4 i 14 stepeni Celzijusa, dok će najviše dnevne temperature dosegnuti između 22 i 27 stepeni.

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

 

U glavnom gradu Srbije, Beogradu, takođe će vladati sunčano vreme i toplo vreme. Ujutro će vetar biti slab, a tokom dana se očekuje da će postati umeren jugoistočni vetar. Najniža temperatura u Beogradu će se kretati između 8 i 13 stepeni, dok će najviša temperatura dostići oko 26 stepeni Celzijusa.

Ova prognoza obećava idealne uslove za aktivnosti na otvorenom, šetnje, ili čak još jedan dan za uživanje u prirodi pre nego što se jesen stvarno smiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading