OČEKUJE NAS MAGLA KAO IZ HOROR FILMA! Miholjsko leto ne odustaje, previsoke temperature za oktobar NA POMOLU - u sredu VELIKA PROMENA!

Autor:

Vesti

23.10.2023

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 23 do 27 stepeni.

OČEKUJE NAS MAGLA KAO IZ HOROR FILMA! Miholjsko leto ne odustaje, previsoke temperature za oktobar NA POMOLU - u sredu VELIKA PROMENA!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U Srbiji ujutru ponegde kratkotrajna magla ili niska oblačnost, u toku dana pretežno sunčano i toplo, a u planinskim predelima promenljivo oblačno.

Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 8 do 14, a najviša od 23 do 27 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu, nakon delimično oblačnog jutra s kratkotrajnom maglom u pojedinim delovima grada, u toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv.

Najniža temperatura od 11 do 14, a najviša oko 24 stepena. U Srbiji u narednih sedam dana, do 30. oktobra, toplo za poslednju dekadu oktobra.

U utorak malo do umereno oblačno i suvo, a od srede česta prolazna naoblačenja s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading