"NE BRINI NARODE, MI ĆEMO ZAŠTITITI NAŠU ZEMLJU!" Predsednik Vučić oduševio porukom ohrabrenja u ovim teškim vremenima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.10.2023

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao snažnu poruku građanima Republike Srbije.

"NE BRINI NARODE, MI ĆEMO ZAŠTITITI NAŠU ZEMLJU!" Predsednik Vučić oduševio porukom ohrabrenja u ovim teškim vremenima! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, reagovao je na nedavne kritike koje su upućene vlastima zbog navodnih gubitaka elementa državnosti Srbije na Kosovu. On je istakao da je tokom vlasti koja je na snazi u poslednjim godinama 27 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti Kosova.

Na svojem Instagram profilu, predsednik Vučić je naglasio razvoj situacije u međunarodnom priznavanju Kosova. Kao odgovor na kritike, istakao je da tokom perioda dok je 85 zemalja priznalo nezavisnost Kosova, nijedna od njih nije otpriznala tu nezavisnost. Takođe je istakao da je u poslednjih nekoliko godina 27 zemalja povuklo svoje priznanje tzv. Kosova.

 

 

- Oni nam govore o tome ko je zaslužan za gubitak državnosti, oni u čije vreme je 85 zemalja priznalo nezavisnost i nijedna nije otpriznala, povukla priznanje tzv. Кosova. I govore meni, ili nama, u čije vreme je 27 zemalja povuklo priznanje tzv. Кosova - naveo je Vučić na instagramu.

Predsednik Vučić je poručio građanima da ne moraju da brinu i izrazio veru u sposobnost vlasti da zaštiti interese zemlje. Njegova izjava ukazuje na napore vlasti u Srbiji da se suoče sa izazovima u vezi sa statusom Kosova i očuvaju teritorijalni integritet zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (87)

Loading
Nita

30.10.2023 06:40

Vučić radi sve da zaštiti Srbiju i narod. I sve mi to vidimo i znamo, ali kada čujemo to od njega, to dodatno uliva nadu i ohrabrenje.

Milan Š

30.10.2023 06:48

Dok je Vučić na čelu Srbije, građani mogu mirno da spavaju.

Dragan J

30.10.2023 06:50

Narod odlično zna ko Srbiju gradi i izgrađuje i njemu daje svoje poverenje.

Branko N

30.10.2023 06:52

Zahvaljujući Vučiću i njegovoj politici Srbija je stala na zdrave noge i dovedena da ostvaruje odlične ekonomske rezultate.