ISPISAO ISTORIJU: Bogdanović protiv Kanade postao SVETSKI REKORDER!

Autor:

Sport

08.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan uspeh kapitena našeg tima.

ISPISAO ISTORIJU: Bogdanović protiv Kanade postao SVETSKI REKORDER!

Foto: FIBA

Bogdan Bogdanović

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u ovim trenucima meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili, a rival nam je selekcija Kanade.

Duel iz "Mall of Asia" arene možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Bogdan Bogdanović je na tom meču oborio svetski rekord tokom polufinala protiv Kanade, jer je ovo bio 24. uzastopni meč da je pogodio trojku na utakmicama na Svetskim prvenstvima.

Bojan Bogdanović, košarkaš reprezentacije Srbije, nastavio je da piše istoriju Mundobasketa 2023. Već u četvrtfinalnom meču protiv Litvanije, postao je rekorder po broju uzastopnih mečeva na kojima je pogodio trojku, deljeći taj rekord sa Kirkom Penijem iz Novog Zelanda. Međutim, Bogdanović nije stao na tome.

U polufinalnom meču protiv Kanade, Bogdanović je postigao svoju 24. uzastopnu trojku na Mundobasketu, čime je postao samostalni rekorder. Na poluvremenu tog meča, imao je već dve trojke i ukupno 15 poena, a ova treća trojka kojom je nastavio svoj niz ulaziće u istoriju ovog prestižnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading