DETALJI HORORA U KRAGUJEVCU! Ispred škole mu dali da proguta bombonu punu PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE: Samo je pao nasred ulice!

Autor:

Hronika

08.09.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetogodišnjak drogiran ispred osnovne škole, roditelji u panici nakon stravičnog događaja.

DETALJI HORORA U KRAGUJEVCU! Ispred škole mu dali da proguta bombonu punu PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE: Samo je pao nasred ulice!

Foto: shutterstock

U Kragujevcu ispred jedne osnovne škole u širem centru stariji momci su naterali dete starosti devet godina da pojede bombonu, nakon čega se srušio. Dečak je bez svesti prevezen u UKC Kragujevac i smešten na intenzivnu negu.

Jutros oko osam časova je na odeljenskoj grupi jedne škole stigla poruka koja je uznemirila sve roditelje.

- Dobro jutro, jedno obaveštenje. Moje koleginice dete (treći razred) trenutno je u bolnici. Juče su mu ispred škole dali nešto (bombonu, žvaku) i odjednom se dete onesvetilo nasred ulice. Analizom krvi su utvrdili konzumiranje amfetamina. Dečak je sada dobro, na svu sreću. Ali ono što hoću da kažem stalno razgovarajte sa svojom decom o tome, što verujem i radite. U pitanju je druga škola što ne znači da ih nema i ispred naše škole - navodi se u poruci.

Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama portala Ucentar, dete je bez svesti prevezeno u UKC Kragujevac i trenutno je u stabilnom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading