EPSKI SKANDAL U REŽIJI FIBA: Pogledajte ko DELI PRAVDU na meču između Srbije i Kanade!

Autor:

Sport

08.09.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom se pokazalo da je FIBA vrlo neozbiljna organizacija.

EPSKI SKANDAL U REŽIJI FIBA: Pogledajte ko DELI PRAVDU na meču između Srbije i Kanade!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije igra danas, od 10:45, meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili, a rival našem timu će biti selekcija Kanade. Ovaj duel možete pratiti u live blogu na našem portalu.

Jedna od stvari o kojoj se puno priča na Mundobasketu jeste suđenje, koje je ispod svakog nivoa, kao na otprilike svakom događaju pod okriljem FIBA.

Puno bure se podiglo nakon meča između Slovenije i Kanade, našeg današnjeg rivala, pošto Luka Dončić, ali i ostali Slovenci, nisu bili zadovoljni deljenjem pravde na ovom meču.

Zato se sa nestrpljenjem čekala odluka ko će suditi polufinale između Srbije i Kanade, a odluka FIBE je sigurno iznenadila mnoge.

Naime, krovna košarkaška organizacija je odlučila da prvo polufinale u Manili sude arbitri iz Italije i Francuske, što i nije toliki problem, ali jeste država porekla trećeg sudije - Panama.

Ostale su samo najkvalitetnije selekcije, pa se očekuje i da se nivo suđenja u ovoj fazi podigne, a pitanje je koliko je to moguće učiniti sa arbitrom koji stiže iz ove zemlje. Kakva se to košarka igra u Panami, i na kakvim je utakmicama delio pravdu ovaj arbitar, pa da zasluži ovakvu čast? Na to pitanje, verovatno niko nema odgovor.

Nama ostaje da navijamo za naše momke i da se nadamo da sudije neće imati toliki uticaj na ovaj meč, kao što su imali na ishod susreta Kanade i Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading