SRBIJA NEMA TIM ZA MEDALJU: Čuveni košarkaški stručnjak OPLEO po Pešiću nakon pobede protiv Kine!

Autor:

Sport

27.08.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava koja se neće svideti mnogima.

SRBIJA NEMA TIM ZA MEDALJU: Čuveni košarkaški stručnjak OPLEO po Pešiću nakon pobede protiv Kine!

Foto: Fiba.com

Košarkaška reprezentacija Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je pobedu na otvaranju Svetskog prvenstva, pošto je sa 105:63 (25:14, 30:20, 22:13, 28:16) savladala reprezentaciju Kine.

Mučili su se "orlovi" na startu utakmice, imala je Kina 6:0 na početku meča, pa su se mnogi uplašili da neće biti lako. Držala se azijska selekcija do sredine prvog dela igre, ali više od toga nisu mogli.

Iako su mnogi zadovoljni nastupom naše selekcije, čuveni stručnjak Vlade Đurović je po završetku meča istakao da Srbija nema tim za finale, kao i da je selektor Svetislav Pešić morao da povede na prvenstvo Nikolu Topića.

- Mnogo se priča o izostancima, ali nacija treba da prenese pozitivnu energiju u Manilu. Nismo za prva dva mesta, ali možemo da uzmemo medalju. Imamo iskusan tim, ali u ekipi je trebalo da bude i mali Topić. Mislim da je hemija dobra, imamo NBA igrače, igrače koji igraju Evroligu i ne bi trebalo da ga gledamo potcenjivački. Solidna je ekipa, ne sme niko da nas potceni - rekao je iskusni stručnjak.

Foto: Starsport

Vlade Đurović, poznati košarkaški stručnjak

Dodao je i koji deo našeg tima je najjači na ovom prvenstvu.

- Najjači deo tima su su Gudurić, Dobrić, Bogdanović i Marinković. Ako bi oni davali između 50 i 65 poena, mi bismo dobili sve utakmice. Imamo dobru odbranu, imamo šansu.

Naredni meč Srbija igra za dva dana, u ponedeljak 28. avgusta, a rival će od 14 časova biti selekcija Portorika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading