TANJA SAVIĆ DIREKTNO UDARILA NA DUŠANA JOVANČEVIĆA? Verila se sa novim dečkom, a OVE reči će njenom bivšem odzvanjati u glavi!

Autor:

Zabava

27.08.2023

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić sve šokirala novim rečima koje je objavila na društvenoj mreži!

TANJA SAVIĆ DIREKTNO UDARILA NA DUŠANA JOVANČEVIĆA? Verila se sa novim dečkom, a OVE reči će njenom bivšem odzvanjati u glavi!

Foto: Instagram.com

Naša pevačica Tanja Savić sve je šokirala nakon što je prvi put javnosti pokazala novog dečka, pilota Muhameda Mukija Bešića.

- Uvek sebi možeš da daš novi početak, jer nikada nije kasno da budeš ono što želiš! Ljubav! Hrabrost! Jeste li ikad zastali i pomislili: "Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se" - napisala je Tanja u opisu fotografija na kojima se nalazi sa Bešićem.

 

Sada se pevačica oglasila nakon što se pronela informacija da se verila za Mukija, a da je i dalje u zakonitom braku sa Dušanom Jovančevićem. Na društvenim mrežama objavila je status, kojim je sve šokirala:

- U nekom trenutku u životu, neko će vas voleti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču - bio je status koji je Tanja podelila na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Tanja Savić Instagram

Mnogi su pomislili da je Tanja Savić ove reči uputila i bivšem partneru, ocu njene dece, Dušanu Jovančeviću, shodno njihovom ljubavnom brodolomu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

27.08.2023 11:15

A, ko je Tanja Savić?