JOVIĆ PRESREĆAN NAKON DEBIJA: "Pokazali smo da smo bolji - tu sam da pomognem gde zatreba!"

Autor:

Sport

26.08.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna predstava košarkaša Majami Hita.

JOVIĆ PRESREĆAN NAKON DEBIJA: "Pokazali smo da smo bolji - tu sam da pomognem gde zatreba!"

Foto: FIBA

Nikola Jović

Košarkaška reprezentacija Srbije upisala je pobedu na otvaranju Svetskog prvenstva, pošto je sa 105:63 (25:14, 30:20, 22:13, 28:16) savladala reprezentaciju Kine.

Mučila se naša selekcija u prvom kvartalu, u kom su i Kinezi imali prednost, ali su do kraja prve deonice uspeli naši izabranici da preokrenu, a zatim stignu do ubedljive pobede.

Posle utakmice se oglasio i Nikola Jović, kome je ovo bio debi na prvenstvima sveta, a uspeo je da upiše devet poena, uz tri zabeležena skoka.

- Pokazali smo da smo bolji, pokazali smo zube i to je ono što smo hteli - da pokažemo da smo favoriti. Igrali su malo agresivnije, pogotovo na kraju kada je bilo najbitnije, ali šta da radimo... - bili su prvi utisci Nikole Jovića nakon trijumfa na startu Mundobasketa.

Foto: Fiba.com

Reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu

Dodao je da je zadovoljan svojom partijom i da smatra da je tu da pomogne tamo gde zatreba.

- Tu sam da igram odbranu, milsim da sam pokazao koliko sam mogao. Dva šuta koja nisam dao, ali u tranziciji, u prodoru mislim da mogu da pomognem - rekao je Jović posle pobede nad Kinezima.

Naredni meč Srbija igra za dva dana, u ponedeljak 28. avgusta, a rival će od 14 časova biti selekcija Portorika. Sa druge strane, izabranici Aleksandra Đorđevića će se istog dana sastati sa Južnim Sudanom, u utakmici koja će biti presudna za obe reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading