TO NIJE VELIKO! Jokić šokirao svet nakon što se izjednačio sa Lebronom, Durentom i Dankanom!

Autor:

Sport

10.06.2023

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola postao tek četvrti ikada kome je to pošlo za rukom.

TO NIJE VELIKO! Jokić šokirao svet nakon što se izjednačio sa Lebronom, Durentom i Dankanom!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su novi brejk u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige, poštio su u gostima savladali Majami Hit.

Jedan od najzaslužnijih za taj podvig bio je naravno Nikola Jokić, koji je meč završio sa 23 poena, 12 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade.

Posle meča na konferenciji za medije je jedan novinar izneo informaciju da je Džoker postao tek četvrti igrač koji je u jednoj utakmici finala imao 23 poena, 10 skokova i četiri asistencije. Pre njega su to učinili samo Lebron Džejms, Kevin Durent i Tim Dankan.

To nije veliko... 23-10-4... Čoveče, ne znam, lepo je, jednostavno ne znam šta da kažem - rekao je Jokić, pomalo zbunjeno.

Taj detalj možete videti na 1:02:45 sledećeg snimka.

Novom pobedom na Floridi je Denver došao do vođstva od 3-1 u velikom finalu, a šansu da osvoji prvi šampionski prsten imaće na svom parketu u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading