RADIKALAN POTEZ: Meloun igračima Denvera ZABRANIO da rade ono što najviše vole posle pobede!

Autor:

Sport

10.06.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Denver Nagetsa je postupio strogo, ali pravično.

RADIKALAN POTEZ: Meloun igračima Denvera ZABRANIO da rade ono što najviše vole posle pobede!

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su novi brejk u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige, poštio su u gostima savladali Majami Hit.

Jedan od najzaslužnijih za taj podvig bio je naravno Nikola Jokić, koji je meč završio sa 23 poena, 12 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade.

Međutim, ono što je oduševilo trenera Nagetsa Majka Melouna je zapravo igra njegovih izabranika u trenucima kada Džoker nije na parketu.

Možda ne igramo prelepu košarku kada Nikola nije na parketu,ali zato igramo odbranu, trudimo se i to se jasno videlo. Momci su preuzeli odgovornost. Majami je otvorio serijom 8:0, a obično kada Nikola nije na parketu, naša igra se raspadne, ali sad u plej-ofu igramo dobro i bez Nikole, momci sjajno igraju i daju sve od sebe. Igrali smo odbranu, sve smo uradili da ih zauustavimo i to je na kraju donelo pobedu - rekao je Meloun na konferenciji za mediji posle utakmice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun

Otkrio je potom da je svojim pulenima zabranio da se raduju ovom trijumfu.

- Prvo što sam im rekao je da nema slavlja jer ništa nismo uradili. Idemo kući, moramo da pobedimo još jednu utakmicu i to je to. Nismo samo tim koji zavisi od Nikole i Džamala, svi momci su disciplinovani, svi veruju jedni drugima i to je naš ključ uspeha.

Na kraju je sipao pohvale na račun Brusa Brauna koji je imao 21 poen.

Brus je bio neverovatan, očigledno je bilo da su hteli da izbace loptu iz ruku Džamala i hteli da Brus nešto kreira i on je u tome uspeo. Da li mogu da kažem da sam očekivao da će nam doneti pobedu u finalu, ne mogu, ali sam verovao u njega da može da donese mnogo toga ovo timu - podvukao je Meloun.

Novom pobedom na Floridi je Denver došao do vođstva od 3-1 u velikom finalu, a šansu da osvoji prvi šampionski prsten imaće na svom parketu u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading