SUDIJE ŽESTOKO POKRALE DENVER: Arbitri PONIŽAVAJU Jokića! Ima tretman kao da je stigao iz treće lige Burundija, a ne da je najbolji na svetu (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2023

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međutim, ni to nije pomoglo Majamiju da dođe do pobede.

SUDIJE ŽESTOKO POKRALE DENVER: Arbitri PONIŽAVAJU Jokića! Ima tretman kao da je stigao iz treće lige Burundija, a ne da je najbolji na svetu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su novi brejk u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige, poštio su u gostima savladali Majami Hit.

Jedan od najzaslužnijih za taj podvig bio je naravno Nikola Jokić, koji je meč završio sa 23 poena, 12 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade.

Međutim, Džoker je dobar deo poslednje četvrtine proveo van igre, jer je na njenom početku zaradio peti faul.

Ukoliko niste videli, pogledajte kakav je prekršaj Skot Foster dosudio Jokiću.

Na snimku se jasno vidi da je Bem Adebajo simulirao faul, koji je Jokiću bio peta lična. To je mogao da bude ključni trenutak meča da je Majami uspeo da preokrene, ali su srećom u tom momentu povukli ostali igrači Nagetsa, pa je meč završen trijumfom gostiju.

Ipak, mora se istaći da je tretman koji Džoker kao dvostruki MVP i nesumnjivo najbolji košarkaš na planeti ima kod sudija - skandalozan.

Novom pobedom na Floridi je Denver došao do vođstva od 3-1 u velikom finalu, a šansu da osvoji prvi šampionski prsten imaće na svom parketu u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading