OTKUD ONI TU? Saigrač iz reprezentacije i Miško Ražnatović bodrili Jokića iz prvih redova u Majamiju (FOTO UBOD)

Autor:

Sport

10.06.2023

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je sigurno bio iznenađen kada ih je ugledao.

OTKUD ONI TU? Saigrač iz reprezentacije i Miško Ražnatović bodrili Jokića iz prvih redova u Majamiju (FOTO UBOD)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su novi brejk u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige, poštio su u gostima savladali Majami Hit.

Jedan od najzaslužnijih za taj podvig bio je naravno Nikola Jokić, koji je meč završio sa 23 poena, 12 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade.

Po završetku utakmice, Džoker je otišao na tribine kako bi se izgrlio i izljubio sa svojom braćom, suprugom Natalijom i još jednom devojkom koja je bila u njihovom društvu.

Međutim, na snimku koji se pojavio se vidi da oni nisu bili jedina poznata lica u prvim redovima Kaseja Centra. Osim njih, tu su se našli još Jokićev menadžer Miško Ražnatović i saigrač iz reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović.

Republika

Foto: Twitter printscreen/NBA

Bogdan Bogdanović i Miško Ražnatović došli da bodre Nikolu Jokića u Majamiju

Novom pobedom na Floridi je Denver došao do vođstva od 3-1 u velikom finalu, a šansu da osvoji prvi šampionski prsten imaće na svom parketu u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading