NOVAK SE JAVIO JOKIĆU: Nikola oduševljen kao malo dete (VIDEO)

Autor:

Sport

10.06.2023

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš sveta nije krio sreću zbog dopisivanja sa najvećim teniserom ikada.

NOVAK SE JAVIO JOKIĆU: Nikola oduševljen kao malo dete (VIDEO)

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Košarkaši Denver Nagetsa napravili su novi brejk u finalnoj seriji plej-ofa NBA lige, poštio su u gostima savladali Majami Hit.

Jedan od najzaslužnijih za taj podvig bio je naravno Nikola Jokić, koji je meč završio sa 23 poena, 12 skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade.

Posle utakmice je Džoker izašao pred novinare, a jedno od pitanja se odnosilo na to koliko za Srbiju znači to što ima njega koji je na korak od prvog šampionskog prstena i Novaka Đokovića koji je pred osvajanjem rekordnog 23. grend slema u karijeri.

E, pa da, javio mi se Novak... Stvarno mi se javio! Nije lagao da će se javiti - oduševljeno je uskliknuo Nikola, pre nego što je nastavio o Noletu.

- On je neverovatan, piše istoriju, jedan je od najboljih ako ne i najbolji ikada. Ima veliku šansu da osvoji još jedan grend slem. Imati njega kao ambasadora je ogromna čast, mi u Srbiji smo srećni što ga imamo - poručio je Jokić.

Novom pobedom na Floridi je Denver došao do vođstva od 3-1 u velikom finalu, a šansu da osvoji prvi šampionski prsten imaće na svom parketu u noći između ponedeljka i utorka od 2.30 po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading