SVE VIŠE SPORTISTA STAJE UZ NOVAKA! Oglasio se i Nemanja Nedović! Prejaka PORUKA košakaša Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

30.05.2023

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac izneo svoj stav na društvenim mrežama.

SVE VIŠE SPORTISTA STAJE UZ NOVAKA! Oglasio se i Nemanja Nedović! Prejaka PORUKA košakaša Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Srpski narod na Kosmetu preživljava veliki teror od strane albanskih pripadnika policije, pa se povodom toga oglasio Novak Đoković.

Najbolji srpski teniser je posle meča na Rolan Garosu protiv Aleksandra Kovačevića koji je ubedljivo rešio u svoju korist, ostavio poruku: "Kosovo je srce Srbije" i "Stop nasilju".

Na isti potez odlučio se i jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Nemanja Nedović, koji je na svom Instagram storiju postavio objavu stranice "Geokutak", koja je istakla i mali slogan koji glasi "Jedina mapa Srbije", uz hešteg "nema predaje".

Na objavi je prikazana mapa Srbije, na kojoj se nalazi i srce, koje je označeno baš na Kosovu i Metohiji, pa Nemanjina fotka ima i daleko veću težinu i moćniju poruku.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nije Nedović jedini koji je ovom objavom podržao Noleta. Pre njega, to su učinili mnogi slavni sportisti (tekvondistkinja Milica Mandić, odbojkaš Aleksandar Okolić...), a poslednji u nizu bio je košarkaš Barselone Nikola Mirotić.

Inače, Crvena zvezda Meridianbet izborila je odavno plasman u finale AdmiralBet ABA lige, gde će joj protivnik biti pobednik duela Partizan - Cedevita Olimpija.

Četa Željka Obradovića vodi sa 1:0 u seriji, a večeras u Stožicama (18.00) ima priliku da potvrdi odlazak na megdan večitom rivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading