VILDOZA BRZO PRONAŠAO ZAMENU! Ništa od Teodore - prelepa odbojkašica nova Lukina DEVOJKA? (FOTO)

Autor:

Sport

25.05.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac je ponovo u centru pažnje.

VILDOZA BRZO PRONAŠAO ZAMENU! Ništa od Teodore - prelepa odbojkašica nova Lukina DEVOJKA? (FOTO)

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Luka Vildoza, plejmejker Crvene zvezde Meridianbet, stigao je u crveno-bele u oktobru i u trenutku promenio celu sezonu crveno-belih.

Argentinac je u Beograd stigao u društvu svoje devojke, Arijane Hihon, ali je u februaru obelodanjeno da je njihova veza završena. Pojavio se snimak iz jednog noćnog kluba, u kom je "gaučos" viđen u društvu mladih devojaka, a to Arijana, očigledno, nije želela da oprosti. Nakon toga se spekulisalo da je Vildoza u vezi sa nekoliko različitih devojaka iz Srbije, pre svega Teodorom Džehverović, poznatom pevačicom, ali je istina, čini se, sasvim drugačija.

Sada je osvanuo snimak, na kom se vidi da je Luka u šetnji u pratnji prelepe srpske odbojkašice Milice Tasić.

Milica Tasić rođena je 1999. Završila je Sportsku gimnaziju u Beogradu, igra na poziciji primača. Visoka je 185cm, teška 73kg. Igrala je u OK Crvena zvezda, a trenutno nastupa za Dinamo Bukurešt iz Rumunije. Njen mlađi brat Petar takođe se bavi sportom, trenira košarku.

Videćemo da li će između njih dvoje nečega biti, a za sada je sve na nivou glasina.

Podsetimo, Luka Vildoza je zajedno sa Crvenom zvezdom Meridianbet obezbedio plasman u finale AdmiralBet ABA lige, nakon pobede od 2:0 u seriji protiv Budućnosti. U velikom finalu ih čeka okršaj sa Partizanom ili Cedevita Olimpijom, a ta serija počinje u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading