GROBARI SU ODUŠEVLJENI! Partizan saopštio SJAJNE vesti!

Autor:

Sport

25.05.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na račun crno-belih uplaćena je nova velika donacija za plaćanje poreskog duga.

GROBARI SU ODUŠEVLJENI! Partizan saopštio SJAJNE vesti!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana posle meča broj četiri

Prošlo je više od mesec dana otkako je klub iz Humske pokrenuo akciju "Jedan Partizan imamo", da bi deo dugovanja na ime poreza bio otplaćen.

Veliki broj ličnosti iz javnog života, estrade, sporta, najvatreniji navijači, sa zadovoljstvom su se odazvali pozivu i u različitim svotama i uplatama pomogli da se sakupi oko 1.500.000 evra.

Nedavno je anonimni donator uplatio na račun evroligaša 12 miliona dinara, dok su se na listi onih koji su pomogli klubu našli: fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović, majka bivšeg trenera crno-belih Aleksandra Džilića, golman Vladimir Stojković...

Sada je donaciju poslao i Željko Perkunić, predsednik rukometnog kluba Partizana, poslednji je u nizu onih koji su pomogli drugom članu JSD-a sa iznosom od 133.000 dinara.

Republika

Foto: RK Partizan

predsednik RK Partizan Željko Perkunić

Prema najnovijem preseku, KK Partizan duguje oko 7.000.000 evropskih novčanica, te je posle najnovije uplate sigurno da će dug poprilično smanjiti.

Izabranici Željka Obradovića se, posle izbacivanja Studentskog centra, sastaju u nedelju sa Cedevita Olimpijom u prvoj polufinalnoj utakmici AdmiralBet ABA lige.

Plasman u finale izboriće ekipa koja prva stigne do dve pobede, a tamo je čeka Crvena zvezda Meridianbet, pošto su crveno-beli sa maksimalnih 2:0 eliminisali Budućnost iz Podgorice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading