PANATINAIKOS ILI PARTIZAN? Kevin Panter PRELOMIO!

Autor:

Sport

25.05.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana imali su veoma zapažene nastupe u Evroligi, a najveću pažnju igrama skrenuo je Kevin Panter.

PANATINAIKOS ILI PARTIZAN? Kevin Panter PRELOMIO!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Nedavno se pojavila informacija da je za kapitena crno-belih interesovanje pokazao Panatinaikos, kao i da je gigant iz Atine spreman da plati 5.000.000 evra.

Prema pisanjima grčkih medija, Kevin Panter je svojim agentima (takođe Grcima) predočio kategorički da ga pregovori sa "zelenima" ne interesuju.

Amerikanca u ovom trenutnu zanima samo Partizan i završnica sezone u AdmiralBet ABA ligi, kao i da ne želi da pregovara ni sa kim dok se tekuća sezona ne okonča.

Košarkaši Partizana, podsetimo, u nedelju (19.30) igraju prvi meč polufinala regionalnog takmičenja u Areni, dok je druga utakmica na programu dva dana kasnije od 18.30 u ljubljanskoj dvorani Stožice.

Republika

Foto: Starsport

 

Kevin Panter je 2021. sa prvim julskim danima, stigao u Humsku iz Olimpije Milano, kada je potpisao dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Sa Italijanima je igrao fajnal-for Evrolige, kada je zauzeo treće mesto, dok je ove sezone sa kapitenskom trakom oko ruke predvodio "parni valjak" u epskim mečevima sa Real Madridom, kasnijim osvajačem najelitnijeg klupskog takmičenja.

Madriđani su pobedama nad Barselonom, a potom i u finalu protiv grčkog Olimpijakosa, stigli do 11. titule na Starom kontinentu, po čemu su apsolutni rekorderi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading