DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda MeridianBet ZAVRŠILA dva velika POJAČANJA za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

17.05.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli novi ciklus takmičenja dočekuju sa proverenim snagama.

DETONACIJA NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda MeridianBet ZAVRŠILA dva velika POJAČANJA za sledeću sezonu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde MeridianBet uspešno gaze ka odbrani pehara u AdmiralBet ABA ligi.

Izabranici Duška Ivanovića su stigli do polufinala regionalnog takmičenja, gde su u prvom meču deklasirali podgoričku Budućnost sa 38 koševa razlike, a sada je navijače srpskog šampiona dočekala nova sjajna informacija.

Rukovodstvo crveno-belih uveliko pravi planove za narednu sezonu, pa se u skladu sa tim donose i važne odluke po igrački kadar.

Tako je Zvezda MeridianBet dogovorila nastavak saradnje sa Ognjenom Dobrićem i Lukom Mitrovićem, budući da su pomenutom tandemu isticali ugovori.

Foto: FMP Meridian

 

Ovaj tandem spada među košarkaše koji su činili jedne od najvažnijih šrafova u ekipi Duška Ivanovića, pa su u klubu sa Malog Kalemegdana odlučili da saradnju nastave i u 2024. godini.

Luka Mitrović i Ognjen Dobrić su, kako saznaje "Telegraf", dobili pojačane ugovore u odnosu na prethodne, te su nagrađeni za fenomenalna izdanja.

Dobrić je dete Crvene zvezde MeridianBet, za koju je debitovao još 2013. i izrastao u jednog od lidera tima, a ove godine proglašen je za MVP finala "Kupa Radivoja Koraća", u kome je njegov tim savladao Partizan i osvojio trofej.

Foto: Starsport

 

Mitrović je karijeru počeo u Hemofarmu 2011. godine, a u sadašnji klub stigao sezonu kasnije i nastupao do 2017. za crveno-bele. Posle toga se otisnuo u nemački Brose Bamberg, dok je u karijeri igrao još za španske Mursiju i Manresu, izraelski Hapoel Jerusalim i podgoričku Budućnost, pre nego što se vratio pre dve godine u Zvezdu MeridianBet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading