KOMŠIJE PORODICE SAKIĆ SUMNJAJU DA JE RAŠID REŽIRAO SOPSTVENU SMRT U ZATVORU: "Nisu svesni koliko je on lud!"

Autor:

Zabava

17.05.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Loznice nemaju lepe reči za preminulog Rašida Sakića, pre bi pričali o Sinanu!

KOMŠIJE PORODICE SAKIĆ SUMNJAJU DA JE RAŠID REŽIRAO SOPSTVENU SMRT U ZATVORU: "Nisu svesni koliko je on lud!"

Foto: Printscreen

Rašid Sakić (45), sin pokojnog pevača Sinana Sakića, preminuo je u utorak, u KPZ Sremska Mitrovica, a uzrok smrti i dalje nije poznat.

Živeo je u Loznici, a u tom gradu, inače, živi i veliki broj članova familije Sakić. Rašida su u Loznici znali gotovo svi, a vest o njegovoj smrti odmah se proširila, kao i informacija da je Rašid zapravo ubijen u zatvoru.

Republika

Foto: facebook.com/Printscreen/Rasid Sakic

 

- Ne znam šta bih vam rekla, on je haos napravio za života. Što se mene tiče, neka mu je laka zemlja i neka mu bog sudi. On je toliko zla i stresa naneo ovoj porodici da je to strašno, pa i Alen nije dete za primer, ali ono što je on radio je strašno. Pogledajte ovu kuću, nova, a spaljena, niko to ne bi normalan uradio. Mene samo plaši što ljudi nisu svesni koliko je on lud, brine me samo da nije ko u filmovima režirao svoju smrt. Od takvih se mira nema ni kad ih zemlja proguta - rekla je komšinica za Kurir.

Meštani Loznice su otkrili da znaju da je Rašid umro u zatvoru, ali da bi više voleli da govore o pokojnom Sinanu, nego o njegovom sinu.

Republika

Foto: Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/@RepublikarsTV/search?query=sinan%20saki%C4%87

Komentari (0)

Loading