LEBRON DŽEJMS U ZVEZDI? "Delije" u neverici TRLJAJU OČI!

Autor:

Sport

24.03.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sličnost je više nego očigledna.

LEBRON DŽEJMS U ZVEZDI? "Delije" u neverici TRLJAJU OČI!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fenomenalan meč protiv Baskonije i u 29. kolu Evrolige stigli su do pobede rezultatom 74:63.

Tim sa Malog Kalemegdana predvodio je Nemanja Nedović sa 20 poena, ali i Fakundo Kampaco koji je postigao tek tri poena, ali je imao sedam asistencija i tri skoka, kao i neverovatnu energiju kojom je podizao publiku na noge.

Upravo je publika još jednom morala dobro da protrlja oči i u neverici se zapita - odakle Lebron Džejms u dresu Crvene zvezde na parketu Pionira? Tek posle nekog vremena i stanja blažeg šoka bilo je jasno - to nije Lebron, već Ben Bentil!

Republika

Foto: Starsport

Ben Bentil protiv Baskonije

 

Centar tima sa Malog Kalemegdana fizički neodoljivo podseća na Lebrona, te ga iz utakmice u utakmicu "delije" sve češće porede sa legendom NBA lige.

 

Sada je Bentil odigrao i odličan meč te je sa 12 poena, pet skokova i jednom asistencijom bio jedan od zapaženijih u četi Duška Ivanovića, te je, osim fizičkog izgleda, u pojedinim situacijama i košarkaški podsetio na Lebrona Džejmsa.

Nema sumnje da bi "delije" volele da vide čuvenog Amerikanca u crveno-belom dresu, ali kada je to već nemoguća misija - nije loš ni Ben Bentil!

Bentil ove sezone prosečno beleži 8.3 poena, četiri skoka i 1.1 asistenciju, uz indeks korisnosti plus osam u Evroligi, odnosno 9.4 poena, 3.1 skok, 1.3 asistencije, uz indeks korisnosti plus 9.6 u AdmiralBet ABA ligi.

Da li i vama Ben Bentil fizički podseća na Lebrona Džejmsa?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading