BUM! Zvezda čeka STRAŠNO pojačanje!

Autor:

Sport

24.03.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je vreme za povratak na Mali Kalemegdan?

BUM! Zvezda čeka STRAŠNO pojačanje!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Efes - Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fenomenalan meč u 29. kolu Evrolige i u beogradskom Pioniru savladali su Baskoniju rezultatom 74:63.

Dan pre nego što su Nedović, Kampaco i ekipa držali čas košarke Špancima, jedan igrač Zvezde blistao je, ali na utakmici Košarkaške lige Srbije između Sloge iz Kraljeva i OKK Beograda (96:80 za tim iz prestonice).

U pitanju je Nikola Topić, košarkaš tima sa Malog Kalemegdana na pozajmici u OKK Beogradu koji je protiv ekipe iz Kraljeva imao skor od 33 poena, uz pet asistencija i po tri skoka i ukradene lopte.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Topić

 

Topić je uz to promašio samo dva šuta iz igre, te je šutirao 10 od 11 za dva, a tri od četiri za tri poena. Pogodio je i četiri slobodna bacanja, te najavio da bi mogao da bude veliko pojačanje za Crvenu zvezdu sledeće sezone.

Zvezda čeka svog mladog igrača da se razigra na pozajmici, a sin košarkaške legende, Milenka Topića koristi svaku priliku da se nametne i dokaže, te da naredne sezone bude važan deo tima u pohodu ka trofejima na domaćoj sceni, ali i velikim pobedama u evropskim utakmicama.

Šta vi mislite, da li je došlo vreme da se Nikola Topić vrati u Crvenu zvezdu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading