DELIJE U TRANSU PRED DERBI: Navijači Crvene zvezde saznali SJAJNE vesti pred meč sa Partizanom!

Autor:

Sport

13.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna dominantna partija.

DELIJE U TRANSU PRED DERBI: Navijači Crvene zvezde saznali SJAJNE vesti pred meč sa Partizanom!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Nastavljeno je takmičenje Košarkaške lige Srbije, a u derbi meču 25. kola Spartak iz Subotice je savladao Vojvodinu rezultatom 90:86.

Gosti iz Subotice su dominirali na početku, imali su i prednost na poluvremenu, ali je ekipa Vojvodine u završnici uspela da učini meč neizvensim. Ipak, više od toga nisu mogli, pa su Subotičani odneli trijumf.

Njih je do pobede predvodio Filip Barna sa 20 poena, dok je Andrija Bojić dodao 14. Sa druge strane, Dušan Beslać i Nikola Pešaković su ubacili po 18 poena.

Još jedan zanimljiv meč je odigran u Leskovcu, a ekipa OKK Beograda je savladala Zdravlje sa 97:91.

Njih je do pobede predvodio Nikola Topić, čije partije svakako mogu da raduju navijače Crvene zvezde. Topić je predvodio OKK sa 19 poena, osam asistencija i tri skoka, čime je nastavio da pruža odlične igre u okviru KLS-a.

Njega je najbolje pratio Andrija Jelavić sa 14 poena, Stefan Miljenović je dodao 13, dok je Danilo Labović ubacio 11.

Sa druge strane je Džonatan Devonte Smit je ubacio 21, Svetozar Stamenković je upisao 13, dok su Pol Duan i Noa Blekvel dodali po 12 poena.

U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Kolubara – Dinamik 78:83, Čačak 94 – Dunav 94:59, Tamiš – Sloboda 66:76, dok su zbog obaveza Sloge i Zlatibora u ABA 2 ligi, za 15. mart zakazani mečevi: Sloga – Vršac, odnosno Zlatibor - Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nikola

13.03.2023 18:25

sta je bre sa vama?