MARKUS VILIJAMS U ZVEZDI? Ljubimac "delija" u CENTRU PAŽNJE, navijači ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Autor:

Sport

24.03.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan detalj nije promakao fanovima tima sa Malog Kalemegdana, te su se društvene mreže "zapalile".

MARKUS VILIJAMS U ZVEZDI? Ljubimac "delija" u CENTRU PAŽNJE, navijači ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su fenomenalan meč, te su u 29. kolu Evrolige u beogradskom Pioniru savladali Baskoniju (74:63).

I pored toga što nemaju velike šanse da se nađu u top osam fazi, crveno-beli su zablistali protiv tima koji ima ambicije za plej-of i na krilima razigranog Kampaca (samo tri poena, ali i sedam asistencija, tri skoka i nestvarna pokretačka energija), Nedovića (20 poena), Bentila (12 poena i pet skokova), Dobrića (11 poena) i Martina (10 poena i osam skokova) stigli do preokreta (Baskonija vodila 12 razlike tokom druge četvrtine) i trijumfa.

Dok su izabranici Duška Ivanovića blistali na terenu, RTS je zablistao, ali jednim gafom koji je nasmejao javnost. Naime, u Dnevniku Radio televizije Srbije pojavila se fotografija sa meča Crvene zvezde i Baskonije odigranog još 2014. godine.

Republika

Foto: Printscreen

Scena iz Dnevnika RTS-a koja je nasmejala sve

 

Na njoj se nalazi ljubimac "delija", Markus Vilijams, te su se navijači oduševili što su ga ponovo videli u dresu Zvezde, makar i na ovaj način. Nije promakao ovaj gaf pristalicama tima sa Malog Kalemegdana, pa su se društvene mreže ubrzo "zapalile" šaljivim komentarima.

Da situacija bude još zanimljivija, Baskonija je od tog meča čak promenila i ime (tada se zvala Laboral Kuća), sastavi su potpuno različiti (za Špance igrali i Majk Džejms, Davis Bertans i Šaša Vujačić, a za Zvezdu, pored Vilijamsa čak i Boban Marjanović), a crveno-beli su i tada slavili samo rezultatom 90:82.

Zaista jako zanimljiva situacija koja je nasmejala javnost pred naredne evroligaške izazove. Zvezda u sledećem, duplom, evroligaškom kolu dočekuje Valensiju (29.3 u 19.00), pa gostuje Asvelu (31.3 u 21.00). Posle toga ima još dva meča kod kuće, protiv Olimpijakosa (6.4) i Fenerbahčea (13.4).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading