MUK U PIONIRU: Luka Vildoza se POVREDIO!

Autor:

Sport

23.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno će crveno-beli morati dalje bez Argentinca.

MUK U PIONIRU: Luka Vildoza se POVREDIO!

Foto: Starsport

Markus Hauard

Košarkaši Crvene zvezde i Baskonije u ovim trenucima igraju meč 30. kola Evrolige, a live blog tog duela možete pratiti na našem portalu.

Crveno-beli su loše krenuli u ovaj duel, Španci su imali i velikih +12 sredinom druge deonice, ali se domaća ekipa, na krilima sjajne energije Fakunda Kampaca, vratila, a zatim i u poslednjoj sekundi prvog poluvremena stigla do prednosti.

Ipak, u toj seriji se desila i jedna loša stvar za navijače Crvene zvezde. Naime, u jednoj kontri, Luka Vildoza je asistirao Benu Bentilu, ali se tom prilikom i uhvatio za zadnju ložu, koju je ove sezone već jednom povredio, i zbog čega je van terena bio više od mesec dana.

Foto: Starsport

Luka Vildoza u dresu Crvene zvezde

Nakon koša Bentila treneg gostiju je zvao tajm-aut, a Zvezdin Argentinac je odmah, u pratnji fizioterapeuta, produžio u svlačionicu, iz koje se nije vratio sve do kraja prvog dela igre, što je zabrinulo sve navijače domaće ekipe.

Videćemo da li će se Luka Vildoza vratiti na teren, a ukoliko se ispostavi da je povreda ozbiljnija, to bi bio svakako veliki problem za Duška Ivanovića i njegov tim pred nastavak sezone.

Podsetimo, ove sezone su crveno-beli mučili muku sa povredama, a osim Vildoze, van terena su na duže bili i Nemanja Nedović na startu sezone, zatim i Nikola Ivanović posle povrede u derbiju, da bi dva meseca van parketa bio i Hasan Martin. Usledila je i povreda Branka Lazića, a poslednji koji je iz neželjenog razloga bio van terena je Ognjen Dobrić, koji se ipak večeras nalazi među 12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading