VILDOZA NAPUŠTA ZVEZDU? Argentinac OTKRIO sve o prelasku u Panatinaikos!

Autor:

Sport

11.03.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba se pojavila informacija da je PAO zainteresovan za Zvezdinog pleja.

VILDOZA NAPUŠTA ZVEZDU? Argentinac OTKRIO sve o prelasku u Panatinaikos!

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi sa 75:66 na gostovanju Panatinaikosu u meču 28. kola Evrolige, čime su gotovo i teoretski ostali bez šanse za plasman u Top 8.

Ipak, to nije bila najgora vest za navijače crveno-bele ekipe, pošto se tokom jutra pojavila informacija da je vicešampion Grčke zainteresovan da preotme Argentinca Zvezdi i dovede Luku Vildozu u Atinu.

Sada se povodom tih priča oglasio i Argentinac i otkrio istinu.

- Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se ‘zapalio’, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to. Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina -  počeo je Vildoza razgovor za "Mondo".

Dodao je da se sjajno oseća u Beogradu i da želi da ostane i dalje u ovom timu.

- Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem - da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem.

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Fakundo Kampaco

Pričao je i o poznannstvu sa Fakundom Kampacom, kog je, kako sam kaže, doveo u Zvezdu.

 - Ja sam ga doveo, ugovor ima i za sledeću sezonu. Nikad se ne zna. Obojici nam se sviđa ovde, lepo nam je. Navijači nam mnogo pomažu, osećamo se kao kod kuće kad vidimo argentinske zastave, čujemo povike ‘Argentina, Argentina’. Ko zna, svašta je moguće.

Osvrnuo se za kraj i na poraz od Panate, koji je podsećao na duele sa Žalgirisom, Bajernom i Cibonom.

- Šta se desilo? Ne znam kako da vam odgovorim na to pitanje. Previše smo se opustili, mislili smo da je gotovo, da smo pobedili. Onda su oni počeli da pogađaju, publika se uključila, prestali smo da igramo košarku. Počeli smo da sumnjamo u sebe, primetili su to i naši rivali, sve to su dobri igrači koji će te "ubit"’ ako im daš šansu i baš to se dogodilo - dodao je plejmejker Zvezde.

Nakon poraza u Atini crveno-beli se nalaze na skoru od 12 pobeda i 16 poraza, tri trijumfa manje od osmoplasirane ekipe, pa deluje da će izabranicima Duška Ivanovića trebati svih šest pobeda u poslednjih šest kola kako bi uopšte mogli da se nadaju plasmanu u plej-of Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading