OGLASIO SE MIRKO ŠIJAN NAKON ŠTO JE ACA LUKAS URNISAO LUKA BLEKA: Sin Goce Božinovske otkrio svoj stav o predstavniku Srbije na EVROVIZIJI

Autor:

Zabava

11.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan, sin Goce Božinovske ne oglašava se često na temu aktuelnih dešavanja na estradi ili van nje a sada je kao i mnogi na estradi prokomentarisao domaći izbor "Pesme za Evroviziju".

OGLASIO SE MIRKO ŠIJAN NAKON ŠTO JE ACA LUKAS URNISAO LUKA BLEKA: Sin Goce Božinovske otkrio svoj stav o predstavniku Srbije na EVROVIZIJI

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirko Šijan je na svom Instagram profilu objavio snimak Ace Lukasa koji je govorio o Luke Bleku ovogodišnjem predstavniku na Evrosongu, i time otkrio kakav on ima stav povodom ove teme.

Mirko je Lukasovu izjavu podržao emotikonima lajka, i time indirektno ukazao da se slaže sa njegovom izjavom.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Objava Mirka Šijana

Inače, Lukas je nedavno za domaće medije prokomentarisao pesmu "Samo mi se spava" i našeg predstavnika Luku Bleka, koji će braniti zastavu Srbije u Liverpulu u maju ove godine.

 
Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Mirko Šijan

 

- Pesma? Odvratna. Sve je odvratno. Svaka čast tom dečku, dečko je l'?! Recimo. Mislim... Sva sreća pa ih šaljemo na Evroviziju jer je to festival za takve stvari. To nije muzika definitivno. To su satanistički, sodomski odvratni performansi, ne znam šta drugo. Mislim možda on dečko i lepo peva ja to nisam čuo jer on spava zapravo je l'? - kazao je Aca za "Blic".

Republika

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading