SRBIJA HLADI ŠAMPANJAC! Na pomolu ISTINSKO ČUDO: Jokić uskoro PRESTIŽE Džordana!

Autor:

Sport

12.03.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez drame u NBA, izgleda da ih je Nikola ponovo sve "oduvao".

SRBIJA HLADI ŠAMPANJAC! Na pomolu ISTINSKO ČUDO: Jokić uskoro PRESTIŽE Džordana!

Foto: Tanjug/AP

Centar Denvera Nikola Jokić

Centar Denvera Nikola Jokić ima ubedljivo najveće šanse da ponovo dobije MVP priznanje, procene su vodećih svetskih kladionica. Kvota da će Srbin treći put u nizu biti proglašen za najkorisnijeg košarkaša "preko bare" iznosi tek 1,25, pa ga samo čudo može sprečiti da postigne istinski podvig.

Koliko je to veliko dostignuće svedoči i podatak da ni legendarnom Majklu Džordanu nije pošlo za rukom da tri puta zaredom postane MVP, a poslednji igrač koji je to učinio bio je Leri Bird.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kladionice nemaju dilemu - Jokić uskoro pretiče Džordana

Proslavljeni as Bostona to je postigao u periodu od 1984. do 1986. godine, a pre njega su to uspevali još Vilt Čemberlejn i Bil Rasel.

Po "bukmejkerima", glavni kandidat Somborcu, ali sa mizernim izgledima da ga ugrozi, je superstar Filadelfije Džoel Embid, a ko pogodi da će biti MVP, vratiće ulog čak četvorostruko.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Samo Embid može donekle da stane na crtu Jokiću

Na Jokićevoj strani je i statistika, ali i plasman Nagetsa. Nekadašnji igrač Mege prosečno beleži preko 24 poena, 11,8 skokova i deset asistencija po utakmici, a njegova franšiza je, sa učinkom od 46-21, lider Zapada.

Nema šta, na pomolu su sjajne vesti za srpsku košarku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading