NEMA DILEME - JOKIĆ OSTAJE MVP! Srbin ODUVAO konkurenciju!

Autor:

Sport

08.03.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoker je daleko ispred ostalih košarkaša.

NEMA DILEME - JOKIĆ OSTAJE MVP! Srbin ODUVAO konkurenciju!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Dve godine uzastopno Nikola Jokić bio je MVP NBA lige, a sada je gotovo izvesno da će se ovo ponoviti i treći put!

Džoker igra sezonu iz snova, predvodi Denver koji je ubedljivo prvi na tabeli zapadne konferencije NBA lige sa skorom od 46 pobeda i 19 poraza, a prosečno beleži 24,4 poena, 11,8 skokova i deset asistencija po meču, uz tek 33,4 minuta na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

 

Ove igre lansirale su srpskog centra na ubedljivo prvo mesto kada su favoriti za MVP priznanje u pitanju. Kladionice su rekle svoje i Nikola je daleko ispred konkurencije.

Prema poslednjem preseku, Jokić je najveći favorit da i treći put uzastopno osvoji titulu i kvota na centra Denvera je tek 1,22. Dakle, na 100 uplaćenih dinara dobićete 122.

Republika

Foto: Printscreen

Kvote kladionica za MVP priznanje

 

Drugi na listi je Džoel Embid sa kvotom 6,00 (na 100 uplaćenih dinara dobitak je 600), treći je Janis Adetokumbo (kvota 7,50, 100 uplaćenih dinara dobitak je 750), pa su daleko ispod Džejson Tejtum (kvota 17), Luka Dončić (kvota 26) i Lebron Džejms (kvota 151).

Dakle, procentualno Jokić ima 80 odsto da osvoji MVP titulu, dok ostali igrači zajedno imaju tek 20%.

Kladionice retko kada greše kada su ovakve stvari u pitanju, tako da je gotovo izvesno da će Jokić i treći put uzastopno postati MVP NBA lige, a naša zemlja će imati razloga za slavlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading