KONAČNO! Stigle FENOMENALNE vesti iz Amerike!

Autor:

Sport

08.03.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle niza crnih dana, konačno malo radosti.

KONAČNO! Stigle FENOMENALNE vesti iz Amerike!

Foto: Starsport

Olga Danilović i Novak Đoković

Sjajne vesti za srpski tenis stigle su iz Indijan Velsa.

Olga Danilović uspela je da se plasira u glavni žreb ovog turnira pošto je u poslednjoj rundi kvalifikacija savladala Kaju Juvan iz Slovenije sa 2:1 (7:6, 5:7, 6:3).

Puno borbe viđeno je u prvom setu, obe teniserke su napravile po jedan brejk te se ušlo u gem odluke. U taj-brejku Olga Danilović oduzela je servis protivnici već na startu, ali je na set loptu Slovenka je vratila mini brejk i na trenutak se izvukla. Nastavila se borba i Olga je ipak uspela da slavi 10:8.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Olga Danilović

 

Nastavila se borba i u drugom setu, Kaja Juvan je vodila sa 5:2, Olga Danilović je stigla na 5:5, ali je finiš pripao Slovenki koja je slavila sa 7:5 i izjednačila u setovima.

Set odluke nije krenuo dobro, Olga je izgubila brejk, ali je zatim "upalila u drugu brzinu", te je dva puta oduzela servis protivnici i posle ukupno dva sata i 47 minuta igre uspela da se plasira u glavni žreb!

Protivnica Olgi Danilović u prvom kolu VTA turnira u Indijan Velsu biće Kineskinja, Žiju Vang, trenutno 59. teniserka planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading