RUSVAJ POSLE BASKONIJE: Kampacovo MRŠ Nedoviću!

Autor:

Sport

23.03.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šou miljenika delija nakon slavlja nad španskim predstavnikom u eliti.

RUSVAJ POSLE BASKONIJE: Kampacovo MRŠ Nedoviću!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Nemanja Nedović i Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u 30. kolu Evrolige Baskoniju rezultatom 74:63, a bek Nemanja Nedović izrazio je zadovoljstvo partijom svojih saigrača, naročito u odbrani.

Koncentracija je bila tu. Odigrali smo dobru odbranu, zadržali najbolji napad Evrolige na 63 poena, što je sjajno. Tražimo motivaciju u tome da su preostale još četiri utakmice, sa ovom pet. Pa, neka ovo bude prva od pet... To je moja motivacija, pokazali smo da odbranom možemo da lomimo situacije, da ne moramo da imamo odlične napadačke role da bismo pobeđivali - počeo je Nedović, a onda mu je Argentinac Fakundo Kampaco dobacio "mrš" u prolazu.

CELA PLANETA BRUJI O NJEMU: Zvezda dovela SUPERSTARA na Mali Kalemegdan! (VIDEO)

On od prvog dana kada je stigao viče 'mrš'. Non-stop ponavlja neke stvari u svlačionici. Propričaće srpski do kraja sezone. Imam običaj da svake godine organizujem tako nešto. Na početku sezone nismo imali prilike zbog paklenog rasporeda, a onda smo dobili slobodan dan u ponedeljak, pa sam se malo raspitao kod momaka da li bi bili raspoloženi da se svi družimo. Znam da svi vole da slobodan dan provedu uz svoje porodice i nekim svojim stvarima, svi su bili pozitivno iznenađeni i prihvatili su poziv. Družili smo se, bilo nam je super, uživali u prirodu.

NIKAKO NE VALJA: Ivanović saopštio LOŠE VESTI delijama posle trijumfa nad Baskonijom!

Strelac 20 poena protiv španskog predstavnika se osvrnuo na problem sa povredom koji je još uvek prisutan.

Kad god krenem nešto da radim na maksimum i nategnem mišić, 'osetim' ga. Nije baš jednostavna povreda, dosadna je više nego što pravi problem. Zabrinut sam, jer sam imao tih povreda u prošlosti. Čuvam se, pazim, ali dobro je da je noga izdržala danas - podvukao je Nemanja Nedović.

Crveno-beli su, trijumfom nad Baskonijom, zadržali teoretske šanse za plasman u top 8 elitnog takmičenja, a u okviru 31. runde u dvoranu "Aleksandar Nikolić" stiže ekipa Valensije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading